top of page

Podcast om psykisk vold

Mange, der har oplevet psykisk vold, kan opleve et stærkt behov for at tale om det. Mange, der har oplevet psykisk vold, kan også opleve et stort behov for at høre andres historier. Det er en helt naturlig og forståelig del af helingsprocessen. Jeg vil gerne støtte denne proces, og derfor vil jeg i en ny række podcast invitere mennesker ind til at fortælle deres historie med psykisk vold.


podcast

Hvis du har oplevet psykisk vold og har lyst til at besøge min podcast, så vil jeg MEGET gerne høre fra dig.

Jeg vil gerne gøre oplevelsen så tryg, som muligt, derfor deltager man anonymiseret. Det handler ikke om at tage patent på sandheden, men om at dele sin oplevelse og tage kontrollen tilbage over sin egen fortælling.


Når man har oplevet psykisk vold, vil man ofte have enormt meget tvivl. Som resultat af længere tids gaslighting, vil man være i tvivl om, hvorvidt den oplevelse og fortælling man har, er valid og reel. Det er en meget smertefuld tvivl at sidde fast i, og det tager lang tid at nå til et punkt, hvor man stoler på sig selv igen.


Jeg tror på, at det at spejle sig i andres fortællinger og dele sin egen, har kæmpe betydning for at nå til det punkt. Det kan være forløsende at fortælle sin historie, at fortælle den, som man husker den. Det kan gøre det meget tydeligt, hvor grimt det egentlig var.


Hvis du vil gøre en forskel for andre, der også har oplvet psykisk vold, samt rejse dig og tage magten tilbage over din egen fortælling, så er du mere end velkommen som deltager i min podcast.


Der er ikke nogen grænse for, hvor "alvorligt" det skal have været, før du kan deltage. Jeg har en kæmpe interesse i den mere skjulte og subtile psykiske vold, så bare det, at du oplever tvivl, synes jeg er en historie, der er værd at fortælle. Der er heller ikke krav til i hvilken relation, den psykiske vold har foregået - det kan være familie, venner, arbejde og romantiske forhold.


Hvis du har lyst til at deltage i podcasten, så kontakt mig gerne på sophiebuch@protonmail.com


Eller book en podcast-tid direkte i kalenderen her.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page