top of page

podcast

IMG_20240515_094331.jpg
canva-design (1).jpeg

Maskefald

I denne podcast hører du forskellige menneskers fortællinger om deres oplevelse med psykisk vold i forskellig form. Deltagerne har det til fælles, at de har kæmpet for at tage magten tilbage over deres egen oplevelse og at komme på benene efter vold.

Afsnittene er autentiske samtaler med virkelige mennesker med virkelige fortællinger. Historierne og gæsterne er anonymiseret. Formålet med podcasten er at give plads til sårbare fortællinger om psykisk vold i forskellige relationer - parforhold, opvækst, venskaber, arbejdspladsen. 

Maskefald er et begreb, vi nogle gange bruger, når vi snakker om den oplevelse, man kan have af pludseligt at se masken falde hos en person med narcissistiske træk og narcissistisk adfærd. Her kan man have en oplevelse af at se, hvem de i virkeligheden er, inde bag en måske yderst poleret, charmerende og perfekt facade. Det kan være voldsomt og traumatiserende at være i en nær relation med et menneske, der er en anden bag masken, end hvad de viser til verden. 

Podcasten er lavet af mig, Sophie Buch, og arbejdet med psykisk vold betyder enormt meget for mig. Jeg er uddannet psykolog, har klinik i Aarhus og online, og specialiserer mig indenfor arbejdet med psykisk vold. Derudover, og i sammenhæng hermed, brænder jeg for at arbejde med grænsesætning, sundt selvværd og people pleasing tendenser.

Følg med på Instagram: 
psycho_psophie
https://www.instagram.com/psycho_psophie/

Tjek min hjemmeside:
https://www.psykologsophiebuch.com/

Kontakt mig:
sophiebuch@protonmail.com

Podcasten Maskefald har ikke til formål at hænge nogen ud, anklage nogen, eller på anden måde udstille nogen. Formålet er at give plads til fortællinger om oplevelsen af psykisk vold. Fortællinger, der ofte er sårbare, smertefulde og fortiede. Maskefald er et rum for netop disse fortællinger.

bottom of page