top of page

Podcast

Længe har jeg haft planer om at skabe en podcast, der både kunne give vigtig viden, men også kunne være et sted at fortælle vores historier. Nu har ideerne endelig udformet sig, og du kan nu lytte til podcasten Freeze or Fawn.

I podcasten undersøger jeg dynamikker i parforhold og psykologien bag dysfunktionelle parforhold og vold i nære relationer.

 

I podcasten får du viden, historier og råd. 

 

Har du lyst til at fortælle din historie i podcasten? Eller har du lyst til, at jeg fortæller din historie? Eller har du måske et spørgsmål, du gerne vil have jeg undersøger? I podcasten undersøger jeg dynamikker i parforhold og psykologien bag dysfunktionelle parforhold og vold i nære relationer.

Som deltager i podcasten medvirker du anonymiseret. Det foregår på dansk og helt stille og roligt i min klinik. Vi optager, jeg klipper sammen og udgiver selvfølgelig først efter, at du har godkendt

Hvis du vil deltage kan du skrive til mig eller booke tid direkte i booking systemet her

Hvorfor deltage?

Jeg tror på, at det at spejle sig i andres fortællinger og dele sin egen, har kæmpe betydning for at nå til det punkt. Det kan være forløsende at fortælle sin historie, at fortælle den, som man husker den. Det kan gøre det meget tydeligt, hvor grimt det egentlig var.

 

Hvis du vil gøre en forskel for andre, der også har oplvet psykisk vold, samt rejse dig og tage magten tilbage over din egen fortælling, så er du mere end velkommen som deltager i min podcast.

 

Der er ikke nogen grænse for, hvor "alvorligt" det skal have været, før du kan deltage. Jeg har en kæmpe interesse i den mere skjulte og subtile psykiske vold, så bare det, at du oplever tvivl, synes jeg er en historie, der er værd at fortælle. Der er heller ikke krav til i hvilken relation, den psykiske vold har foregået - det kan være familie, venner, arbejde og romantiske forhold.

Freeze or Fawn podcast

In this episode I give a quick overview of the different types of abuse and violence in a romantic relationship context. 

In this second episode of Freeze or Fawn I look at sexual violence. I try to clarify the more hidden experiences of sexual abuse as well as what happens to us psychologically when it exists in the romantic relationship.

In this third episode I give you an introduction to Attachment Science - the science of relationships! We look at attachment styles, how these develop in childhood and how they affect our adult relationships. 

In the fourth episode of the podcast I dive into people pleasing! I look at the what and why. To be followed up with a part II where we talk about how to change the pattern. 

Ud over min egen podcast, har jeg medvirket i en.

For efterhånden et godt stykke tid siden blev jeg inviteret til at deltage i et afsnit af ”It's Complicated's podcast: Therapy Talk” til en snak om online-terapi, at være psykolog og udelukkende arbejde online - og alt muligt andet.

Det udviklede sig til en spændende snak om online-terapiens mange potentialer, hvad der til tider holder os tilbage, men samtalen tog også en drejning over mod nogle mere dystre emner. Her kom vi lidt ind på online-radikalisering, som jeg har skrevet speciale og rapporter om og efterfølgende også holdt oplæg om, og Johanne, som interviewede mig, var nysgerrig på at høre mere om, hvad jeg nu egentlig fandt ud af.

Giv den endelig et lyt og tøv ikke med at kontakte mig, hvis du får lyst til at høre mere!

bottom of page