top of page
DSC_0743.JPG

Foredrag

Jeg brænder for at sprede viden om psykisk vold og dysfunktionelle parforhold, og ser det som yderst nødvendigt og forebyggende. Psykisk vold gør os syge og har massive konsekvenser for individet, men også samfundet. Psykisk vold rammer mange flere, end vi tror.

Kontakt mig for at høre mere om muligheden for foredrag.

Hvorfor booke foredrag?

Psykisk vold  er stadig dybt tabuiseret - uanset om det foregår i familierelationer, parforhold eller på arbejdspladsen. Oplever man psykisk vold, kan det have massive og voldsomme konsekvenser - psykisk og fysiologisk. Vi bliver simpelthen syge af psykisk vold. 

For at bekæmpe psykisk vold, MÅ og SKAL vi sprede viden. Når klienter kommer til mig, ved de ofte meget lidt om, hvad psykisk vold egentlig er, hvordan den føles, og hvilke konsekvenser den har. I terapiforløb efter psykisk vold er en afgørende faktor viden. Det er simpelthen en del af behandlingen, at man skal lære om, hvad der egentlig har foregået for én. 

Jeg tror på, at hvis vi spreder viden, uddanner og oplyser folk om psykisk vold, vil mange flere kunne undgå at ende i dysfunktionelle relationer, der muligvis sygeliggør dem for livet. Derfor holder jeg oplæg og foredrag, og underviser i psykisk vold. 

Foredrag tilrettelægges publikum. Jeg nyder at undervise unge, hvor fokus ofte lægges på forståelsen af, hvad et dysfunktionelt forhold egentlig er. Samtidig er det enormt vigtigt at have et pårørende fokus med, for de fleste pårørende skal have rådgivning i, hvordan de håndterer situationen. Psykisk vold finder også sted på arbejdspladser, og dette er også et vigtigt område. 

Hvad får I?

  • Ekspert viden om psykisk vold

  • Grundig indføring i voldens dynamikker

  • Detaljeret forståelse af den skjulte psykiske vold

  • Førstehåndsberetninger om psykisk vold

  • Relaterbare eksempler 

  • Empowering fokus på grænsesætning og sunde relationer

  • Rådgivning til pårørende

  • En engageret og passioneret underviser 

Kontakt mig for at høre mere

Kontakt mig, så tager vi en snak om jeres ønsker og behov.

bottom of page