top of page

NYT! 
Gruppeforløb for voldsramte

Gruppeterapi i Aarhus

5-7 mødegange

To gange om måneden, 2 timer

Lille intim gruppe

Kom sundt videre

Opstart januar 2024

Tilmelding til sophiebuch@protonmail.com
ELLER online her.

Vejen ud af et voldeligt parforhold er lang og svær og snørklet og langt fra færdig, når vi forlader den dysfunktionelle relation. Det er en kompliceret proces at erkende, forstå, acceptere og rumme, hvad der har foregået i parforholdet - en proces der ofte er kendetegnet ved stor forvirring og sorg. 

Vold er mange ting, nogle gange er den tydelig og andre gange er den umådeligt skjult. Det dysfunktionelle parforhold efterlader dybe sår og ar, men også en dyb afhængighed, som vi gradvist skal bekæmpe. 

 

Mange står efter et giftigt forhold og er dybt forvirrede over, hvad der egentlig skete. De er måske splittede mellem et stort savn og samtidig skyld og skam over at savne én, der behandlede dem så skidt. Måske er de splittede mellem at huske alt det gode, forelskelsen og følelsen af, at det var det helt rigtige, og så på den anden side de frygtelige skænderier, at blive ignoreret, talt grimt til, slået op med eller lignende. Det kan også være de står midt i at skulle afgøre, hvad der var løgn, og hvad der var sandt af det, der blev sagt i forholdet.  

GRUPPETERAPI

I dette gruppeterapeutiske forløb fokuserer vi på at møde hinanden, der hvor vi er. For nogle ligger forholdet langt tilbage, for andre er det stadig igang. Vi hjælper hinanden til at forstå og se, hvad der egentlig har foregået, mens vi støtter hinanden i den sorg og smerte det er at gå fra sin voldsudøver, som jo også har været en stor drøm og fremtid. 

 

Det er en fantastisk overvældende følelse at dele sin historie med andre, der har oplevet noget lignende. Det er enormt empowering at tage magten over sin egen fortælling tilbage, og det er netop også det, vi fokuserer på i forløbet. Vi bekæmper den psykiske volds kvælende løgne med selvkærlighed og omsorg for hinanden. 

 

I denne gruppe handler det ikke om at tage patent på sandheden, men om at anerkende hinanden og os selv i det, vi har været igennem. Med hinanden som tryg base, hjælper vi hinanden til at forstå vores egne mønstre, og vi støtter hinanden til en fremtid fyldt med den sunde og varme kærlighed. 

 

Forløbet er ledet af psykolog Sophie Buch, som har speciale i at arbejde med psykisk vold.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG? 

Kontakt mig endelig for at høre mere:  sophiebuch@protonmail.com

ELLER tilmeld dig med det samme:

Hvad får du ud af og lærer du i forløbet:
 
  • Refleksioner og sparring i et fortroligt fælleskab

  • Lære grænsesætning og italesættelse af behov

  • Genopbygge selvværd 

  • Lære selvomsorg og selvkærlighed

  • Bekæmpe “abstinenserne” og savn

  • Håndtering af skyld, skam og andre svære emotioner

  • Forstå egne mønstre 

  • Værktøjer til kærlighed i fremtiden

  • Relevante øvelser

  • Forløbet inkluderer en grundig og detaljeret E-bog om psykisk vold - spækket med viden og redskaber

Praktisk:

5-7 mødegange (alt efter antal deltagere) i Aarhus
2 timer per gang

Hver anden uge
Opstart januar 2024
Pris: 300
 kr per session. 
Ved tilmelding forpligter man sig til alle mødegange

TILMELDING TIL sophiebuch@protonmail
.com
eller online
TILMELD MIG GRUPPEFORLØB
bottom of page